Web Analytics Made Easy - Statcounter

«آیا برای شما یارانه واریز نشده است؟ آیا این احساس را دارید که در دهک بندی خانواده شما اشتباهی رخ داده است؟» افراد و خانواده‌های زیادی بعد از واریز یارانه 300 و 400 هزار تومانی سوال‌هایی از این دست دارند. بر اساس اعلام دولت، ۲۳ میلیون خانوار  یکی از یارانه‌های معیشتی ۳۰۰ یا ۴۰۰ هزار تومانی را دریافت کرده‌اند اما اگر شما از آن دست افرادی هستید که هیچ کدام از این یارانه‌ها را نگرفته اید یا به دهک خود اعتراض دارید و فکر می‌کنید باید به جای 300 هزار تومان به هر نفر از خانواده شما 400 هزار تومان پرداخت می‌شده این گزارش را از دست ندهید چون در بخشی از این گزارش مسیر گام  به گامی را برای اعتراض به نگرفتن یارانه و دهک بندی برای تان نوشته ایم که می‌تواند به شما کمک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به چند نفر یارانه جدید تعلق گرفت؟

  بر اساس آخرین آمار پایگاه اطلاعات رفاه ایرانیان ، به حدود 78 میلیون نفر یارانه نقدی و به ۶۰ میلیون نفر یارانه معیشتی پرداخت می‌شده  است. با این حال آن طور که وزیر اقتصاد گفته است، ۳۰ درصد از جمعیت کشور یارانه ۴۰۰ هزار تومانی و ۶۰ درصد دیگر، یارانه ۳۰۰ هزار تومانی دریافت خواهند کرد. به گزارش ایسنا به نقل از احسان خاندوزی ۱۰ درصد از جمعیت هم بی نیاز از کمک‌های حمایتی دولت هستند. این یعنی حدود 25 میلیون و 200 هزار نفر در سه دهک پایین جامعه قرار دارند و ماهانه نفری 400 هزار تومان یارانه دریافت می‌کنند.  حدود 50 میلیون و 400 هزار نفر هم بین دهک‌های 4 تا 9 قرار دارند و ماهانه نفری 300 هزار تومان دریافت می‌کنند. حدود 10 درصد جامعه یعنی 8 میلیون و 400 هزار نفر هم جزو دهک بالای جامعه شناخته شده‌اند که یارانه‌ای دریافت نخواهند کرد.

چه افرادی می‌توانند اعتراض کنند؟

اگر پیش از این دریافت کننده یارانه معیشتی بوده اید حالا می‌توانید به واریز نشدن یارانه یا دهک بندی صورت گرفته اعتراض کنید اما اگر تا پیش از این یارانه معیشتی دریافت نمی‌کردید باید صبر کنید چون هنوز سامانه‌ای برای اعتراض این افراد در نظر گرفته نشده اما از میان 78 میلیون نفری که تا پیش از این یارانه معیشتی می‌گرفتند هم حدود 3 میلیون نفر از دریافت یارانه محروم شده‌اند که می‌توانند  به پرداخت نشدن یارانه و تعیین تکلیف دهک خود اقدام کنند. البته افرادی که فکر می‌کنند در 3 دهک پایین جامعه قرار دارند اما یارانه 300 هزار تومانی دریافت کرده‌اند هم می‌توانند به دهک بندی انجام شده اعتراض کنند.

چگونه اعتراض کنم؟

برای اعتراض به دریافت نکردن یارانه یا دهک بندی چند روش وجود دارد که می‌توانید از طریق آن‌ها به این موضوع اعتراض کنید.  در ادامه شیوه اعتراض با تلفن ثابت، تلفن همراه و سایت را مرحله به مرحله برای شما نوشته ایم.

با 0920006369 تماس بگیرید

اگر تلفن ثابت یا تلفن همراه در دسترس دارید با شماره 09200006369 تماس بگیرید و اعتراض خود را ثبت کنید. بعد از این که تلفن گویا پاسخ شما را داد برای این که از دهکی که توسط وزارت کار و رفاه اجتماعی شما در آن قرار دارید مطلع شوید، ابتدا شماره ملی و بعد شماره تلفن همراهی را که به نام همان کد ملی است وارد کنید و منتظر پاسخ اپراتور بمانید. بعد از این که اپراتور دهک شما را اعلام کرد از شما می‌خواهد در صورت اعتراض به دهک بندی صورت گرفته عدد یک را وارد کنید. در ضمن شماره پیگیری اعتراض شما برای شماره همراه تان پیامک می‌شود تا در آینده بتوانید اعتراض تان را پیگیری کنید.  البته اگر سوال‌های دیگری در خصوص یارانه‌ها دارید هم می‌توانید با شماره گیری 0216369 سوالات خود را از یکی از 120 اپراتور این سامانه جویا شوید.

از طریق سایت hemayat.mcls.gov.ir

اگر می‌خواهید از طریق سایت به دهک بندی صورت گرفته اعتراض کنید باید وارد سایت «hemayat.mcls.gov.ir» شوید. در این بخش با پرکردن اطلاعات خواسته شده که ما قدم به قدم آن را به شما توضیح داده ایم می‌توانید اعتراض خود را ثبت کنید.

1- برای ورود به سامانه باید از شماره ملی سرپرست خانوار استفاده کنید. شماره ملی سرپرست را به ‌صورت یک عدد 10 رقمی بدون فاصله و خط تیره وارد کنید.

2- در بخش دوم باید شماره حسابی را که یارانه خانوار به آن واریز می‌شود وارد کنید. توجه داشته باشید که  شماره کارت با شماره حساب متفاوت است و امکان ورود به سامانه با شماره کارت واریزی یارانه وجود ندارد.اگر شماره حساب تان را ندارید می‌توانید از طریق خودپرداز شماره حساب خود را به دست بیاورید یا به بانک تان مراجعه کنید.

3- اگر خانواده چند نفره هستید باید علاوه بر شماره ملی سرپرست، شماره ملی یکی از اعضای خانوار خود را نیز وارد کنید. البته چنان چه خانوار شما یک نفره است، گزینه «خانوار یک نفره» را انتخاب کنید.

4- در بخش تصویر امنیتی هم  لطفا عددی را که در این تصویر نمایش داده شده است  در کادر وارد و روی دکمه ورود کلیک کنید.

5- در صفحه‌ای که پیش روی شما باز می‌شود نتیجه اطلاعات به شما  نمایش داده می‌شود که یارانه گرفته اید یا نه. در هر صورت شما می‌توانید با فشاردادن کلید درخواست بازبینی به دهک بندی صورت گرفته اعتراض کنید.

6- با فشردن بازبینی صفحه جدیدی برای شما باز می‌شود که باید در صورت شکایت از دهک بندی گزینه «با درخواست بررسی مجدد موافقم» را انتخاب کنید.

7- اعتراض شما ثبت شده و باید منتظر نتیجه بمانید. حالا شما هم جزو یک میلیون و 50 نفری هستید که تا ظهر روز گذشته اعتراض خود را ثبت کرده‌اند.

منبع: خراسان

منبع: فردا

کلیدواژه: معترضان جاماندگان یارانه دهک بندی یارانه معیشتی اعتراض کنید هزار تومانی دهک بندی میلیون نفر هزار تومان وارد کنید شماره ملی برای شما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۵۰۰۲۳۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، دکتر محمدرضا رضایی اظهار داشت: تمامی افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند با مراجعه به دفاتر پیشخوان و همچنین سامانه خدمات شهروندی بیمه سلامت به آدرس https://csp.ihio.gov.ir از پوشش بیمه سلامت بهره‌مند شوند.

وی عنوان کرد: قریب به ٢ میلیون و چهارصد هزار نفر از جمعیت استان خوزستان تحت پوشش بیمه سلامت هستند که حدود ۵٠ درصد جمعیت استان را شامل می‌شوند و از این تعداد حدود ٢ میلیون نفر بیمه رایگان دریافت کرده اند.

مدیرکل بیمه سلامت استان با بیان اینکه پوشش بیمه همگانی در خوزستان تقریباً تکمیل شده ولی هنوز امکان دارد فرد فاقد پوشش بیمه‌ای وجود داشته باشد، افزود: تمامی افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند با مراجعه به دفاتر پیشخوان و همچنین سامانه خدمات شهروندی بیمه سلامت به آدرس:https://csp.ihio.gov.ir از پوشش بیمه سلامت بهره‌مند شوند.

رضایی تصریح کرد: هم استانی‌های عزیز برای اطمینان از داشتن بیمه پایه خدمات درمانی خود می‌توانند کد دستوری #۱۶۶۶* را شماره گیری کنند. وی به سامانه ۱۶۶۶ برای پاسخگویی به سوالات هم استانی‌های عزیز اشاره کرد که به صورت ٢۴ ساعته پاسخگوی سوالات مردم است

رضایی خاطرنشان کرد: مردم اگر بیمه نداشتند، نگران نباشند چراکه سازمان بیمه سلامت با تمهیداتی که اندیشیده، همه اقشار حتی اتباع خارجی را هم بیمه می‌کند.

مدیرکل بیمه سلامت از پوشش بیمه‌ای رایگان برای افراد دهک‌های یک تا پنج جامعه خبر داد و گفت: باتوجه به دریافت اطلاعات این افراد از وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی، افراد مشمول دهک‌های یک تا پنج به صورت متمرکز و سیستمی بیمه سلامت رایگان شدند و آن دسته از افرادی که قبلا بیمه بودند به صورت اتوماتیک بیمه آنها تا پایان فروردین ١۴٠۴ تمدید شدند.

رضایی گفت: افرادی که جز دهک‌های ۶ تا ٩ هستند نیز از تخفیفات ویژه‌ای بین ۵٠ تا ٨٠ درصد بعد از استحقاق سنجی توسط وزارت تعاون، رفاه و کار اجتماعی و اعلام دهک به سازمان بیمه سلامت بهره‌مند شده و افرادی که جز دهک ١٠ می‌باشند با پرداخت کل حق بیمه مصوب می‌توانند از خود را بیمه نمایند.

دیگر خبرها

  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده‌اند بخوانند
  • یارانه بگیران بخوانند؛ منتظر واریز یارانه بهاری باشید
  • همه افراد فاقد پوشش بیمه می‌توانند بیمه سلامت دریافت کنند
  • افرادی که سهام عدالت دریافت نکرده اند این مطلب را بخوانند
  • تشدید اعتراض حامیان فلسطین در مراکز آموزش عالی آمریکا
  • دریافت وام قرض الحسنه 10 تا 100 میلیونی برای یارانه بگیران
  • صدور پروانه کسب برای بازنشستگان
  • آغاز ثبت‌نام سازمان‌ها و نهادها برای یارانه خرید کتاب
  • ◄ کدهای دستوری دریافت رمز دوم پویا تمامی بانک‌ ها
  • اطلاعیه جدید وزارت کار برای یارانه بگیران؛ این پیامک‌ها جعلی است